• gradeNieuw 
search

13027 Westerveld Dwingeloo

Tarief : € 17,50

Camperplaats Camperpark Stee in Lhee


Contact
Email ✉ Klik
Telnr.☎+31521591706
Web   🌎 http://www.steeinlhee.nl/

Coördinaten
N 52.829035
O 06.388714 
Kaart

Grootte
Ondergrond

Gelegen in de natuur

Camperparc Stee in Lhee is slechts 6 km vanaf de A28 gelegen in het Drentse dorpje Lhee. Binnen 5 minuten bent u op de bekende Brink van Dwingeloo met haar vele faciliteiten. Ook wandelt u binnen 5 minuten  het natuurgebied "Nationaal park Dwingelderveld" in.

Voorzieningen

Camperparc Stee in Lhee bestaat uit 60 ruime, halfverharde staanplaatsen. U staat met uw camper op een grasveld, verstevigd met een kunststof grastegel. Groen, maar toch verhard! Ieder vak is 6,5 m. breed en minimaal 10 m. diep. Alle plaatsen zijn afgescheiden met een haag van ligusterboompjes. U staat beschut maar beleeft toch het weidse uitzicht over het prachtige Drentse es-landschap. Op het terrein vindt u vele soorten fruitbomen en passende beplanting. Het gehele terrein is geschikt voor minder-validen. Goede verharding, geen obstakels en er is een speciale toiletruimte voor minder validen. In het informatieschuurtje vindt u allerlei informatie uit de omgeving en kunt u vele leesboeken vinden om te lenen. 

Energie-neutraal

Camperparc Stee in Lhee is volledig energie-neutraal, eigen stroom en geen gasaansluiting. Alle stroom wordt opgewekt door zonnepanelen op eigen daken. Een zonneboilers voorziet het sanitairgebouw van warm water.

Beleef de ruimte!

Bij ons is de hemel s’nachts nog echt donker. Dat wordt in Nederland steeds zeldzamer. Om lichtvervuiling te voorkomen is onze buitenverlichting voor 100% met plaatsgerichte LED-verlichting uitgevoerd. 

Reserveren niet nodig!

Reserveren is niet nodig, u ziet ter plaatse op de incheckzuil welke plaatsen vrij zijn. Hier betaalt u €15,00 per overnachting, excl. toeristenbelasting (2020 €1,25 per persoon/per nacht). De prijs is all inclusive; gratis 16 amp. stroom, drinkwater, vrij gebruik van het luxe sanitair, u kunt vuil water lozen en u krijgt gratis WiFi. De eindtijd op de dag van vertrek is 11.00 uur.

Sanitair

Het nieuwe sanitairgebouw kent 4 douches, 3 toiletten (incl. 1  voor minder validen), 4 wasbakken waarvan 2 afgeschermd. Tegen betaling (bankpas) kunt u gebruik maken van wasmachine en wasdroger. Aan de buitenzijde zijn 2 spoelbakken met warm watervoorziening voor de afwas. Het gebouw heeft vloerverwarming!

Beheerder aanwezig

Ondanks dat het full-service is treft u de beheerder of personeel iedere dag op het terrein.  


Gegevens
Adres
Lhee 78
Plaatsnaam
Dwingeloo
Gemeente
Westerveld
E-Mail
info@steeinlhee.nl
Website
http://www.steeinlhee.nl/
Coördinaat
N 52.829035
O 06.388714
Faciliteiten
Alles is aanwezig
Aantal Plaatsen
60
Open
01 jan - 31 dec

Aanvullende gegevens
Particulier
Bijgewerkt in 2022

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Commentaar (0)