search

15138 Lichtenvoorde

Tarief : € 10,00

Camperplaats (P) Zwembad Meekenesch


Contact
Email ✉ Klik
Telnr.☎ 0544371000
Web   🌎 https://www.meekenesch.nl/huren/camperplaats/

Coördinaten
N 51.99197
O 06.56638

 
Kaart

Welkom

Van harte welkom op de camperplaats van Zwembad Meekenesch. Een uniek zwembad! Want het wordt met meer dan 60 vrijwilligers gerund. Het zwembad wordt namelijk sinds 2013 geëxploiteerd door Stichting Exploitatie Meekenesch. Voorheen was het een gemeentelijk zwembad dat door bezuinigingen gesloten zou worden. Door de plaatselijke zwemvereniging is een bedrijfsplan geschreven waarin met de inzet van vrijwilligers het zwembad behouden kon blijven. En dit is gelukt! Met deze vrijwilligers zorgen we ervoor dat de inwoners van Lichtenvoorde en omstreken hun baantjes kunnen zwemmen, kinderen hun zwemdiploma kunnen halen, de zwem- en waterpoloclub kan blijven sporten en de verschillende doelgroepen hun aquasport kunnen doen. Ook zorgen zij dat de camperplaatsen schoon, netjes en goed onderhouden blijven. Wij houden wel van een praatje! Mochten er iets niet duidelijk zijn of zou je graag wegwijs gemaakt willen worden, kom dan gerust even binnen. We helpen je graag!

Faciliteiten

Met de gunstige ligging van deze camperplaats bij Zwembad Meekenesch beschikken we over een aantal mooie faciliteiten. Wil je hier gebruik van maken? Loop het zwembad tijdens openingstijden binnen en laat het één van onze vrijwilligers achter de balie weten, zij helpen je graag verder! Tijdens openingstijden: Gebruik van het (minder validen) toilet, afvalcontainer en speelvoorzieningen. Mogelijkheid tot douchen, zwemmen of kom gezellig een kopje koffie of thee drinken (zie prijslijst). Ook buiten openingstijden: Gebruik van WIFI (code staat op het ‘aanmeldformulier’) en van het ‘honden-speel-veldje’.

Paar kleine regels

– Op de camper- plaats is er geen plaats voor caravans of andere voertuigen.

– Geen campinggedrag.

– Gebruik geen aggregaat maar de elektra zuil.

– Respecteer de groenvoorziening.

– Houd de camperplaats en voorzieningen netjes.

– Ruim uitwerpselen van je hond op.

Verblijfskosten

Voor het verblijf, wordt er stageld geheven. €10,- per dag. Het stageld kan onder de overkapping bij de entree van het zwembad, contant worden betaald. Vul het aanmeldformulier in en scheur het ticket af. Deponeer het aanmeldformulier en de contanten in de brievenbus. Plaats het ticket zichtbaar onder de voorruit van de camper. Tijdens openingstijden kan er natuurlijk ook binnen aan de balie (met de pin) betaald worden.

Electra en water

Op de elektra- en sanizuil is een gebruiksaanwijzing aanwezig. Betalen met muntgeld. Niet in het bezit van (de juiste) munten? Als het zwembad open is kan je daar wisselen.


Gegevens
Adres
Kerkhoflaan 5
Plaatsnaam
Lichtevoorde
Gemeente
Lichtenvoorde
E-Mail
info@meekenesch.nl
Website
https://www.meekenesch.nl/huren/camperplaats/
Telefoon
0544371000
Coördinaat
N 51.99197
O 06.56638

Aanvullende gegevens
Particulier
Nieuw opgenomen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Commentaar (0)