• gradeNieuw 
search

15079 Groessen Duiven

Tarief : € 15,00

Camperplaats Wellinghoeve


Contact
Email ✉ Klik
Telnr.☎ +31316342396
Web   🌎 http://www.wellinghoeve.nl/

Coördinaten
N 51.92190
O 06.02261

 
Kaart

Grootte
Ondergrond

De Wellinghoeve is gelegen in het mooie, rustige Rijnstrangengebied waar men tijdens een prachtige wandeling of fietstocht even lekker tot rust kan komen.

Naast een overheerlijke kop cappuccino, koffie, glas thee of een verfrissend drankje serveren wij heerlijke huisgemaakte appeltaart, diverse tosti`s en belegde broodjes. Ook tappen wij een lekker koud glaasje bier en schenken wij een fris wijntje.

Op ons buiten terras met voldoende zitplaatsen kunt u genieten van de zon, rust en ruimte. Wij beschikken over een verwarmd binnen terras waarbij u ook de mogelijkheid heeft om bij minder goed weer te genieten van een welverdiende consumptie.

De Wellinghoeve beschikt over een ruime parkeergelegenheid, ook voor de mensen die minder mobiel zijn is er een mogelijkheid om ons te bezoeken. Tevens beschikkken we over een oplader voor de scootmobiel of elektrische fiets.

Of het nu om een vrienden, een gezellige buurt, familie bijeenkomst of een teambuilding gaat, wij hebben voor ieder wat te bieden. Uw eigen inbreng is vaak het grootste succes. Wij vernemen graag ideeen zodat we samen de uitdaging kunnen aangaan om uw bijeenkomst tot een succes te maken onder de gemoedelijke sfeer die bij de Wellinghoeve hoog in het vaandel staat.

De Wellinghoeve is gevestigd aan de Rijnstrangenweg 15 te Groessen. De ligging van de Wellinghoeve is zeer uniek, centraal gelegen aan de diverse wandel en fietsroutes in het mooie Rijnstrangengebied dat onderdeel uitmaakt van de Gelderse Poort


Gegevens
Adres
Rijnstrangenweg 15
Plaatsnaam
6923 SL Groessen
Gemeente
Duiven
E-Mail
info@hcrprinsen.nl
Website
http://www.wellinghoeve.nl/
Telefoon
+31316342396
Coördinaat
N 51.92190
O 06.02261
Faciliteiten
Afvalwater lozen
Chemisch toilet legen
Douches
Electra inclusief
Prullenbak
WC
Wifi
Aantal Plaatsen
35
Open
01 jan - 30 nov

Aanvullende gegevens
Particulier
Bijgewerkt in 2022

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Commentaar (0)