search

21136 Peel en Maas Baarlo

Tarief : € 15,00

Camperplaats Fietsers- en Campercamping Heiderust


Contact
Email ✉ Klik
Telnr.☎ Info@heiderust.nl
Web   🌎 https://www.heiderust.nl
Coördinaten
N 51.34998
O 06.11045

 
Kaart

Onze camping beschikt over royale camper harde campeerplaatsen allen voorzien van 6 - 10 Ampère CEE stroomaansluiting. De vakken zijn zo gesitueerd dat ze allen nabij watertappunten en het centrale, stenen sanitairgebouw zijn gelegen. De kampeerplaatsen zijn onderling met groen (beukenhagen) afgescheiden zodat u de nodige vrijheid geniet. Verder verhuren wij een vakantie woning voor 5 personen en een 2/4 persoons trekkershut.
 
Als gast kunt u gratis gebruik maken van een goed onderhouden sanitairgebouw dat is uitgerust met douches, toiletten, urinoir, wascabines met warm en koud water, chemisch toiletstort, wasmachine en een ruimte om de vaatwas te doen. Er is een toilet en douche aanwezig voor minder validen. Voor toiletpapier is uiteraard gezorgd. Op "Heiderust" is vanalles te beleven. Gooi eens een balletje op de jeu des boulesbaan of speel een spelletje Molky. Er is een separaat tentenveld evenals koelast met vriesvak voorhanden voor de tentkampeerder, onderweg met tent. Vanaf 2019 beschikt de camping over een vintage/industrieel ingerichte recreatieschuur / verblijfsruimte. Ideaal als slechtweer accommodatie voor de fietskampeerder maar zeker ook geschikt voor een gezellig samenzijn voor de camperaar. Ook een fietsenstalling voor uw (e)bike staat tot uw beschikking.
 
Onze camping is gelegen nabij het sfeervolle kastelendorp Baarlo, gelegen aan de Maas. Baarlo ligt 5 km van Venlo en 30 km van Roermond. Baarlo kenmerkt een rijk verleden. Het heeft maar liefst 4 kastelen en nabij de historische dorpskern vindt u nog een wasplaats met bijbehorende watermolen.Vanuit Baarlo kunt u een kastelenwandeling maken langs kasteel d'Erp, kasteel de Berckt, kasteel de Raay en Huis Oyen, een kasteelboerderij uit de zestiende eeuw. Via het plaatselijke VVV kunt u diverse uitstapjes/excursies maken, onder meer naar de indrukwekkende stuw in de Maas.

Geen fiets mee genomen? In ons dorp Baarlo kunt u terecht bij een gerenommeerde fietsenmaker. Hij verhuurt div. (elektrische) fietsen. Bij de camping is een parkeerplaats voor bezoekers. Op de camping zijn huisdieren toegestaan. 


Gegevens
Adres
Hei 19 5991 PC Baarlo
Plaatsnaam
5991 PC Baarlo
Gemeente
Peel en Maas
E-Mail
dick@campertje.nl
Coördinaat
N 51.34998
O 06.11045
Faciliteiten
Afvalwater lozen
Chemisch toilet legen
Douches
Elektra exclusief
Prullenbak
WC
Water inname
Aantal Plaatsen
30
Open
01 jan - 31 dec

Aanvullende gegevens
Particulier
Bijgewerkt in 2022

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Commentaar (0)