• gradeNieuw 
search

20132 Oirschot

Tarief : € 17,50

Camperplaats Oirschot


Contact
Email ✉ Klik
Telnr.☎ 06-16243738  of  06-51556728
Web   🌎 http://www.camperplaatsoirschot.nl/

Coördinaten
N 51.49977
O 05.32226

 
Kaart

Grootte
Ondergrond
Elektra keuze

Camperplaatsen van alle gemak voorzien

De plaatsen zijn zo gemaakt dat u bij mooi weer uw luifel kunt uitzetten. Alle campers staan op grind, zodat u geen vuil meeneemt in de camper. Maar als u dat fijn vindt kunt u aan de voorkant/achterkant van uw camper tafel en stoeltjes op het gras plaatsen, met warm weer lekker met blote voeten in het gras!

Doordat we de plaatsen schuin hebben gemaakt is zowel het neerzetten van de camper en het wegrijden eenvoudig. De hekjes tussen de plaatsen was een tip van een ervaren camperaar. Ze kunnen o.a. gebruikt worden om uw fiets ertegen te zetten maar ook om uw hond eraan vast te leggen. 

Bij iedere camperplaats is een waterkraantje en een stroompunt. U heeft geen lange stroomkabel nodig!

Bij de service plaats, waar u uw cassettetoilet kunt legen en het vuilwater kunt lozen door boven de makkelijk bereikbare loosplaats te rijden, zijn twee waterpunten gemaakt. U kunt gebruik maken van de slangen die aan de waterpunten hangen. Bovendien hebben we een sanitairgebouw geplaatst. Daarin bieden we  toiletten en douches, een rolstoel-toegankelijke badkamer en een afwasplaats.

Ontmoetingsruimte met houtkachel

Onder camperaars ontstaan regelmatig geanimeerde gesprekken, we hebben namelijk een gezamenlijke hobby! Lekker kletsen over gemaakte reizen of juist de plannen ervoor. Wij hebben een fijne ontmoetingsruimte gemaakt met houtkachel waar u van harte welkom bent om te gaan zitten voor een praatje en een (zelf meegebracht) drankje. 

Groepen

Voor groepen hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een grote feesttent. Daarin is voor 80 personen plaats. Deze tent kan verwarmd worden d.m.v. gas-warmers waardoor het hele jaar mogelijk is met grotere groepen behaaglijk bij elkaar te zitten. We hebben een heleboel leuke ideeën voor gezellige groepsweekenden!

Tips

In de ontmoetingsruimte vindt u een kast met uitgebreide informatie over de omgeving. Tips voor een van de vele restaurants en wat er zoal te zien/doen is in de omgeving. Een goede tip vinden wij het eten bij de Bierbrouwerij: een 3 gangen menu voor € 11,- p.p!

Bibliotheek 

​In een magazine-rek vindt u allerlei boeken en bladen die u kunt lezen. Dit werkt als een soort bibliotheek. Neem wat u wilt lezen en u legt u uw eigen gelezen materiaal terug

Wandelen en fietsen

U vindt in de ontmoetingsruimte  12 verschillende fiets- en wandelroutes. Deze mag u gratis lenen, u hangt ze na gebruik terug Daarbuiten is er een wandel- en fietsroute knooppunten kaart. Hierop staan de knooppunten met nummers vermeld en ook de afstanden ertussen. U kunt hier gemakkelijk zelf een route maken of kiezen, zo lang of zo kort u wilt. 

Reserveren

Kan alleen voor groepen vanaf 5 campers. U mag natuurlijk altijd op de dag dat u naar ons wilt komen informeren. Indien nodig/mogelijk kunnen we een pion voor u plaatsen.

Wij hebben een plaats gemaakt zoals wij als camperaar het zelf heel fijn zouden vinden. We hopen dat u ervan mee gaat genieten!

Tot ziens,

Carl en Gabriëlle


Gegevens
Adres
De Rijt 1
Plaatsnaam
5688 GR Oirschot
Gemeente
Oirschot
E-Mail
info@camperplaatsoirschot.nl
Coördinaat
N 51.49977
O 05.32226
Faciliteiten
Elektra exclusief
Opmerking
Toeristenbelasting € 2,00 p.p.p.n.
elektra optioneel

Aanvullende gegevens
Particulier
Bijgewerkt in 2022

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Commentaar (1)
Kwaliteit