search

14136 Wierden

Tarief : € 14,00

Camperplaats De Wijngaardbaan


Contact
Email ✉ Klik
Telnr.☎ 06-54201948
Web   🌎 :

Coördinaten
N 52.321391
O 06.566880

 
Kaart

Camperplek in de regio Twente

Bij Camperplaats Wijngaard Baan in de regio Twente bieden wij de mooiste camperplekken op een unieke locatie aan. Genieten van de natuur of juist lekker een dagje naar een pretpark? Alles is mogelijk vanaf onze unieke locatie in Wierden. Wij bieden zowel harde als onverharde camperplekken aan. U bent dus van harte welkom met zowel een grote als een kleine camper. De lengte van uw camper is voor ons geen probleem, wij hebben altijd een camperplek beschikbaar!

Mooie camperplaats met goede faciliteiten

Wanneer u de camperplaats op rijdt zult u merken dat wij naast prachtige camperplekken in de mooie natuur, ook beschikken over voldoende voorzieningen. Zo kunt u van uw vakantie een onbezorgde tijd maken en genieten van de rust en de ruimte op onze camperplaats. De camperplaatsen beschikken uiteraard over mooie sanitaire voorzieningen. Zelfs voor de mindervalide campinggasten hebben wij een aangepaste badkamer, zodat ook zij kunnen genieten van een heerlijke vakantie. Uiteraard is er stroom aanwezig en kunt u gebruik maken van onze gratis draadloze WIFI. Zo kunt u op de camperplaats werken of een filmpje kijken met de kinderen wanneer u dat wilt. Voor een camperplaats met stroom of een camperplaats met sanitair hoeft u dus niet meer verder te zoeken!

De camperplaats ligt rustig gelegen op een afstand van 150 meter van de Regge, er zijn ruime plaatsen, er is sociale controle, er kan alleen contant betaalt worden, dichtstbijzijnde dorp is Enter op 3 kilometer.

Douche/wc voor minder validen is aanwezig, restaurant is drempelloos en de deuren hebben een breedte voor rolstoelers.


Gegevens
Adres
Kloosterhoeksweg 15 Wierden
Gemeente
Wierden Wierden
E-Mail
info@wijngaardbaan.nl
Coördinaat
N 52.321391
O 06.566880

Aanvullende gegevens
Particulier
Bijgewerkt in 2022

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Commentaar (0)