• gradeNieuw 
search

14157 Zwartewaterland Hasselt Camperparking

Tarief : € 15,00

Camperplaats Camperparking Hasselt


Contact
Email ✉ Klik
Telnr.☎ 06 13 13 26 79
Web   🌎 https://camperparkinghasselt.nl/
Coördinaten
N 52.58936
O 06.09183

 
Kaart

Grootte

CamperParkingHasselt.NL is een camper parking (dec. 2020) gelegen in de Hanzestand Hasselt. Deze camper parking is gesitueerd op een van de Bastions van Hasselt, waar de stadsmuren nog gedeeltelijk in contouren terug te zien zijn. Hasselt is een van de prachtige Hanzesteden, waardoor het ook een toeristische trekpleister is met veel terug te vinden historie en er dus genoeg te bekijken is. Een mooie ruime camper parking (50 pl.) gelegen in de Hanzestad “Hasselt” in Overijssel; Nederland. 

Het (verwarmde) toiletgebouw is bestemd voor NIET ZELFVOORZIENENDE campers; TE OPENEN MET DE CODE OP UW INRIJ-KAARTJE, de haspels buiten zijn op stromend water aangesloten. Één haspel is enkel voor drinkwater en één enkel voor het (na)spoelen na ledigen van de toilet-cassette. LET OP: In de winter is buiten afgesloten. Er is een rolcontainer aanwezig voor uw huisvuil- en hondenpoep-zakjes. Reserveren is voor de parking niet mogelijk; er is geen beheer aanwezig, wel camerabewaking en er zijn toezichthouders in de buurt. Er is ruimte voor ca. 50 campers achter de slagbomen.

De stad

Hasselt is een stad die ligt aan de rivier het Zwarte Water en het kanaal de Dedemsvaart. Het Zwarte Water had vroeger een open verbinding met de Zuiderzee. De eerste inwoners vestigden zich op de hoger gelegen zandruggen aan de rivierzijde. De oudste gedeelten van Hasselt zijn nog duidelijk herkenbaar door hun hogere ligging (Hoogstraat, Markt, Ridderstraat en Eiland).


Gegevens
Adres
Grintwal 1 Hasselt
Plaatsnaam
Hasselt
Gemeente
Zwartewaterland
E-Mail
info@camperparkinghasselt.nl
Website
https://camperparkinghasselt.nl/
Telefoon
06-13 13 26 79
Coördinaat
N 52.58936
O 06.09183
Faciliteiten
Alle faciliteiten zijn aanwezig
Aantal Plaatsen
50
Open
01 jan - 31 dec

Aanvullende gegevens
Particulier
Nieuw opgenomen
chat Commentaar (0)